Yeni Chevrolet Silverado ZR2

Yeni Chevrolet Silverado ZR2

Olduğundan daha yüksek, daha agresif ve daha güçlü haliyle kullanıcılarına heyecanlı anlar yaşatacak olan Chevrolet Silverado ZR2 tamamen yenilendi. Peki Yeni Chevrolet Silverado ZR2'de bizi ne bekliyor?

2022'de Yenilikler Neler?

Sıradan bir kamyonet olmayan Yeni Chevrolet Silverado ZR2 agresif duruşunu güçlü motoruyla birleştiriyor.

En sıkı rakipleri arasında bulunan Ford F-150 Raptor ve 700 beygirden fazla güce sahip olan Ram 1500 TRX kadar olmasa da Yeni Silverado ZR2 Chevrolet'in en iyileri arasında.

Korkutucu görünümünün yanı sıra 420 beygir gücündeki V-8 motoruyla birlikte 33 inç büyüklüğündeki jantları onun performansı hakkında daha fazla bilgiyi bizlere veriyor. Buna ek olarak, Formula 1 ve Baja yarışlarında kullanılan Multimatic Spool valf amortisörleri onun arazi performansını ikiye katlıyor.

2022 yılında Silverado'da ilk defa kullanılan ZR2 trim seviyesi ile olduğundan daha güçlü ve yırtıcı görünen Silverado kullanıcılarını heyecanlandırmayı başarıyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Silverado ZR2'nin devasa kaputunun hemen altında standart Silverado'da bulunan 6.2 litre hacmindeki V-8 motorun aynısı bulunuyor. Toplamda 420 beygir güç, 460 Nm tork üreten bu motoru 10 ileri otomatik vites ile yönetebiliyorsunuz.

Buna ek olarak, böylesine bir otomobilde görmekten memnun olduğumuz elektronik kilitli ön ve arka diferansiyeller ile dört tekerden çekiş sistemi kusursuz hale geliyor.

Ayrıca, yüksek performansını yola daha iyi aktarmasını sağlayan spool valf amortisörleri içeren özel süspansiyon paketiyle Yeni Silverado ZR2 rakipleriyle arasındaki farkı açmayı kafasına koyduğunu gösteriyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Silverado ZR2'nin iç mekanı bir kamyonete göre hissedilir derecede göz alıcı olmasıyla ön plana çıkıyor. Dört kollu direksiyon simidinin hemen arkasındaki 12.3 inç büyüklüğündeki dijital gösterge ekranı üzerinden Yeni Silverado ZR2 ile ilgili her şeye anlık olarak erişebiliyorsunuz.

Konsolun ortasına doğru geldiğimizde ise bizi 13.4 inçlik bir dokunmatik multimedya ekranı karşılıyor. Dokunmatik hassasiyeti gayet iyi olan bu ekran üzerinden araçla ilgili tüm ayarları gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Yeni Silverado ZR2'nin ön konsolu üzerinde bulunan 13.4 inçlik devasa ekran üzerinden standart olarak Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerine erişebiliyorsunuz.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Tüm Chevrolet Silverado ZR2 modellerinde sizin ve birlikte seyahat ettiğiniz sevdiklerinizin hayatını koruyan bir dizi güvenlik ve sürücü yardımcı özellikleri sunuluyor. Ayrıca bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan çarpışma testlerinden başarılı sonuçlarla ayrılan Yeni Silverado ZR2, güvenlik konusunda bizi tatmin etmeyi başardı.

Yeni Chevrolet Silverado 2022'de standart olarak sunulan güvenlik özellikleri ise şu şekilde;

  • Ön çarpışma uyarısı ve otomatik acil frenleme
  • Şeritten ayrılma uyarısı ve şeritte kalma yardımı
  • Adaptif hız sabitleyici

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Chevrolet Corvette Z06

Yeni Chevrolet Corvette Z06

Joe Biden, Elektrikli Corvette'e Talip

Joe Biden, Elektrikli Corvette'e Talip

Yeni Chevrolet Blazer

Yeni Chevrolet Blazer

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us