Audi E-Tron GT Yılın En Güzel Otomobili Seçildi

Audi E-Tron GT Yılın En Güzel Otomobili Seçildi

Dünyada yaşanan değişim neticesinde markaların hızlı dönüşümünde öne çıkan üreticilerin başında Audi geliyor. 2026 yılı itibariyle tamamıyla çevre dostu, elektrikli modeller üreteceğini öne süren Alman üretici E-Tron GT modeli ile onurlandırıldı.

Altın Direksiyon Ödülleri

Almanya'da Auto Bild dergisi ve  Bild am Sonntag gazetelerinin okuyucuları tarafından verilen oylarla belirlenen Altın Direksiyon ödüllerinde Yılın En Güzel Otomobili ödülüne aday 70 model vardı.  Berlin Axel-Springer-Haus'ta düzenlenen törenle sahibine teslim edilen ödül, Alman marka Audi'nin E-Tron GT modeline gitti.

Audi'nin Elektrifikasyon Yatırımları

VAG Grubunun genel aksiyonları incelendiğinde bir Nokia vakası olmamak adına oldukça sağlam ve kararlı adımlar attıkları görülebiliyor. Grubun bütün markalarında öne çıkan elektrifikasyon çözümleri, Taycan ve E-Tron gibi önemli modellerin karşımıza çıkmasına yol açıyor.

VAG grubunun içerisinde önemli bir konumda olan Audi, konu hakkında en kapsamlı çalışmaları yapan üreticilerin başında geliyor. Özellikle son dönemde çıkardığı Sky Sphere, Urban Sphere ve Grand Sphere konsept üçlemesi ile dikkatleri üzerine toplayan marka, aldığı bu ve benzeri ödüller ile adımlarının sağlamlığını vurgular nitelikte noktalara imza atıyor.

Audi E-Tron hakkında yapılan açıklamalar modelin önemini ve konumunu açıkça vurguluyor. Audi CEO'su Markus Duesmann yaptığı açıklamada şu cümlelere yer veriyor:

“Etkileyici performansıyla da elektromobilitenin en duygusal halini sunuyor. Model ayrıca sürdürülebilir konseptiyle bir duruşu da simgeliyor. Bu anlamda E-Tron GT bizim öncü modelimiz”

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Audi S8

Yeni Audi S8

Yeni Audi A8 L Horch

Yeni Audi A8 L Horch

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us