Yeni Ford Ranger

Yeni Ford Ranger

Ford'un efsane kamyonet modeli Ranger 2022 yılı için tamamen yenilendi. Tasarımıyla kamyonet sevmeyenleri daha etkileyebilecek Yeni Ford Ranger'a dair tüm detaylar haberimizde.

2022'de Yenilikler Neler?

Yeni Ford Ranger, markanın en çok satan modelleri arasında bulunmasıyla ön plana çıkıyor. Özellikle Amerikan pazarında oldukça sevilen Ranger 2022 yılı için tamamen yenilendi. Kendisinden bir boy büyük abisi F-150'den ilham alınan Ranger'ın suratı bu doğrultuda yenilendi.

Global versiyonunda turbo dizel motor seçeneğiyle satılacak olan Ranger, Amerikan versiyonun atmosferik V-6 ile satılacağa benziyor. Buna ek olarak viraj ve sürüş kabiliyeti de artırılan Yeni Ranger'in günlük kullanım özellikleri geliştirildi.

Ona tam olarak önden baktığınızda gerçekten heybetli görünen tasarımında bayrağı devasa ön ızgara taşıyor. Buna ek olarak LED teknolojisi ile desteklenen farları da bu tasarımı tamamlıyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Ford Ranger'ın devasa kaputunun altında, eski neslinde bulunan 2.3 litrelik dört silindirli motorun olacağını tahmin ediyoruz. Henüz teknik verilerin açıklanmadığını da hatırlatmak da fayda var.

Şanzıman tarafında ise Ford'un değişmez kalesi altı ileri manuel ya da ağır tonajlarda oldukça işinize yarayacak 10 ileri otomatik seçenekleri sunuluyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Ranger'ın iç mekanına geçer geçmez, son dönemde tüm Yeni Ford modellerinde gördüğümüz devasa multimedya ekranıyla karşılaşıyoruz. Gayet sade ve sofistike bir iç mekana sahip olan Ranger'ı biz gerçekten beğendik.

Gri plastik renginin hakim olduğu kabinde küçük eşya gözü ve saklama alanı konusunda istemediğiniz kadar alan size veriliyor.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Yeni Ford Ranger'ın ön konsolu üzerinde 10,1 inç büyüklüğünde dikine yerleştirilmiş bir dokunmatik multimedya ekranı yer alıyor. İçerisinde standart olarak birçok uygulama barındıran bu ekran üzerinden araçla ilgili tüm bilgilere erişebiliyorsunuz.

Buna ek olarak 12,1 inçe kadar yükseltilebilen multimedya ekranı üzerinden Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Kaliteli müzik konusunda hassas olan kullanıcıları unutmayan Ford, B&O Play stereo ses sistemini opsiyonlar listesinde sunuyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Ford Ranger'da sizin ve sevdiklerinizin hayatını kolaylaştıran birçok aktif ve pasif güvenlik özelliği sunuluyor. Başta 360 derece kamera sistemi de dahil olmak üzere, park asistanı, yorgunluk tespit sistemi ve kör nokta uyarı sistemi Yeni Ranger'da bulunuyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us