Yeni Acura NSX Type S

Yeni Acura NSX Type S

Acura'nın amiral gemisi konumunda olan Honda ile ortak modeli NSX, Type S versiyonu ile sınırları zorlamaya geliyor. Peki Yeni Acura NSX Type S 'de bizi neler bekliyor? Detaylar haberimizde!

2022'de Yenilikler Neler?

Yeni Acura NSX Type S, hibrit motor teknolojisi, çift turbo V-6 ve üç adet elektrikli motoruyla ani hızlanmalarda size hayatınızın en heyecanlı anlarını yaşatmayı istiyor. Sahip olduğu motor teknolojisi sayesinde tamamen elektrikli sürüşe de izin veren Yeni NSX Type S rakiplerine göre farkını ortaya koyuyor.

Her ne kadar fiyat olarak yakın olan McLaren 570S ve Mercedes-AMG GT'nin yol ve pist performansı bir tık daha iyi gibi gözükse de Yeni Acura NSX Type S günlük kullanım spor otomobili olmaya oldukça elverişli.

2022 yılı için yapabileceğimiz eleştirilerin başında, iç mekan tasarımında güncellemeye gidilmemesi olacak. 2022 yılı için özel olarak sadece ve sadece 300 adet üretimle sınırlı olacak Yeni Acura NSX Type S'i satın almak için şansınız çok az.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Acura NSX Type S'in arka tarafında Audi R8 ve McLaren 570S gibi rakiplerini zorlayacak, performansıyla göz dolduran devasa bir motor bulunuyor.

0'dan 100'e 3.1 saniye gibi sürede çıkmayı başaran Yeni NSX Type S'in tamamen elektrikli sürüşe izin veren motor yapısı aynı anda iki motor deneyimi de kullanıcılara yaşatıyor.

NSX Type S'in arka bölmesinde toplamda 600 beygir güç üretebilen, çift turbolu 3.5 litre hacminde bir V-6 motor yer alıyor. Dokuz ileri çift kavrama otomatik şanzımanla yönetilen bu motorun vites performansı gayet iyi.

Standart olarak dört tekerden çekiş sistemiyle gelen Yeni NSX Type S'in yol tutuşu rakipleriyle kıyaslandığında size güven vermesiyle ön plana çıkıyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Acura NSX Type S'in belki de rakipleriyle arasındaki en büyük farkın olduğu iç mekanı, tasarımı, ergonomisi ve malzeme seçimiyle günlük kullanıma en uygun spor otomobil olabilir.

İç mekanda birinci sınıf lüks detaylar yerine tamamen işleve odaklanan Acura, Yeni NSX Type S'in içinde kendinizi konforlu hissetmeniz için her şeyi düşünmüş.

Buna ek olarak, iç mekanda kırmızı deri ve karbon fiber süslemeli direksiyon simidiyle her an kendinizi iyi hissediyorsunuz. İç mekanda yapılabilecek en büyük eleştirilerin başında günlük kullanım için övdüğümüz NSX'in küçük eşya ve saklama gözleri konusunda yetersiz olması olacak.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Yeni Acura NSX Type S'in ön konsolu üzerinde 7.0 inç boyutunda bir dokunmatik multimedya ekranı yer alıyor. Buna ek olarak, dokuz hoparlörlü ELS Studio stereo ses sistemi standart olarak sunuluyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Acura NSX Type S'te tahmin edilebileceği gibi üstün güvenlik ve sürücü yardımcı özelliklerinin birçoğu yer almıyor. Standart olarak hava yastığı ve park sensörleri kullanıma sunuldu.

Yeni Acura NSX Type S'te standart olarak bulunan güvenlik özellikleri ise şu şekilde;

  • Standart ön ve arka park sensörleri

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Acura Integra Prototip

Yeni Acura Integra Prototip

Yeni Acura RDX

Yeni Acura RDX

Yeni Acura ILX

Yeni Acura ILX

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us