Yeni Cadillac XT4

Yeni Cadillac XT4

Yeni Cadillac XT4 daha küçük boyutlarıyla şehir hayatını kolaylaştırırken lüks ve konforunuzdan tavize izin vermeyen markanın giriş seviyesi SUV modeli olarak yeni yılda müşterilerini bekliyor.

2022'de Yenilikler Neler?

Cadillac XT4, markanın giriş seviyesi küçük boy SUV modeli olarak geçtiğimiz yıllarda piyasaya çıktı. Kullanıcılar ile ilk defa buluştuğu günden bu yana satışa sunulduğu marketlerde oldukça iyi geri bildirimler alan XT4, 2022 yılında güncelleniyor.

En sıkı rakipleri arasında bulunan Audi Q3 ve Mercedes-Benz GLA ve GLB gibi modellere karşı mücadele etmeye devam eden Cadillac XT4, lüks ve konfor dolu özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Tüm modellerde sunulan 235 beygirlik turbo beslemeli dört silindirli motoru ile performans tarafında tatmin edici bir güç barındıran Yeni Cadillac XT4'te ayrıca birçok teknolojik destek birimleri sunuluyor.

2022 yılında gelen yenilikler arasında 'Galaktik Gri, Latte ve Rosewood' gibi üç adet yeni dış renk seçeneği bulunuyor. Bununla birlikte Sport modeli için kırmızı boyalı fren kaliperlerine sahip olabilirsiniz.

Motor, Şanzıman ve Performans

Tüm Cadillac XT4'lerin kaputunun altında 235 beygir güç üreten turbo beslemeli dört silindirli bir motor bulunuyor. Dokuz ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilen bu motor standart olarak önden çeker olarak geliyor.

İsteğe bağlı olarak dört tekerden çekiş sistemiyle de satın alınabilen Yeni Cadillac XT4'ün yol tutuş performansı ise oldukça iyi.

Bağımsız test kuruluşları tarafından yapılan yol ve hızlanma testlerinde 0'dan 100'e 7.8 saniyede çıkmayı başaran Yeni Cadillac XT4 yüksek yapısına göre oldukça tatminkar bir performans yaşatıyor.

Bozuk yollarda yapılan testlerde 20 inç büyüklüğündeki jantlarda kısmen sarsıntılı bir yolculuk yaşatan Yeni XT4, jant boyutundan bağımsız olarak ise daha optimum bir sürüş deneyimi yaşanıyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Cadillac XT4'ün iç tasarımı konforlu ve geniş olmasına rağmen bu seviyedeki bir premium otomobile göre pek de yüksek seviyede gelmiyor. Gösterge paneli ve kapı üstleri dikişli suni deri ile kaplı halde geliyor.

Bununla birlikte düğmelerin birçoğu General Motors bünyesinde daha ucuz otomobillerden alınmış hissiyatını yaşatıyor.

Küçük eşya gözleri ve saklama alanı tarafında boyutlarına göre oldukça iyi alan sunan Yeni XT4 ile uzun yolculuklarınızda aileniz ile rahatça seyahat edebilirsiniz.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Tüm Yeni Cadillac XT4 modellerinin ön konsolu üzerinde 8.0 inç büyüklüğünde bir dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Tasarımı ve konumu ile oldukça şık gözüken bu ekranın dokunmatik hassasiyeti ise oldukça iyi çalışıyor.

Ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı hizmetlerine de bu ekran üzerinden erişebiliyorsunuz. Bununla birlikte üstün seviyede müzik dinlemek isteyen kullanıcıları da unutmayan Cadillac, Yeni XT4'te 13 hoparlörlü BOSE ses sistemini de opsiyonlar listesine ekliyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Cadillac XT4'te premium özelliklerine yakışır şekilde sizin ve sevdiklerinizin hayatını koruyan birçok üstün güvenlik ve sürücü yardımcı özelliği sunuluyor. Ayrıca bağımsız test kuruluşları tarafından yapılan çarpışma testlerinde de başarılı şekilde geçmeyi başaran Cadillac XT4, güvenlik konusunda bizi tatmin etmeyi başardı.

Yeni Cadillac XT4'te standart olarak bulunan güvenlik özellikleri ise şu şekilde;

  • İleri çarpışma uyarısı ve otomatik acil frenleme
  • Arka çapraz trafik uyarısı ile mevcut kör nokta izleme
  • Adaptif hız sabitleyici

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Cadillac Escalade

Yeni Cadillac Escalade

Yeni Cadillac CT4

Yeni Cadillac CT4

Yeni Cadillac CT5

Yeni Cadillac CT5

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us