2022 F1 Takviminde Türkiye Yer Almayacak!

2022 F1 Takviminde Türkiye Yer Almayacak!

Uluslararası bir haber sitesine son iki yılda ülkemize büyük bir heyecan ve motivasyon veren F1 Grand Prix 2022 takviminde Türkiye yer almayacak!

RacingNews365'in dün paylaştığı haberde Singapur'un yeniden kontrat imzalaması üzerine 2022 Formula 1 takviminde Türkiye yer alamıyor.

Henüz 2022 Formula 1 takvimi resmi olarak paylaşılmış değil, fakat her gün yeni bir bilgiyle yapbozun parçaları birleştiriliyor.

RacingNews365'in yaptığı habere göre iki yılın ardından Çin tekrar Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapmak istiyor. Buna karşın ülkede halen devam eden Covid-19 tedbirleri bu yarışların kesinliği hakkında bize net bir bilgi vermiyor.

Bu nedenle aksi gerçekleşmezse Şanghay yarışında Çin yerine iki yıldan bu yana yarışlara ev sahipliği yapan Imola olacak.

Takvimler oluşturulurken Çin'in yerine gelecek olan Imola'nın 17 Temmuz'da yapılması planlanan Fransa'nın yerini alacağı söyleniyordu. Ancak Imola'nın Çin'in yerini alacağının kesinleşmesiyle birlikte Paul Ricard yarışının takvimde kalması kesinleşmiş olacak.

2022 Formula 1'inde ise Türkiye'nin yeri kesinleşecek gibi görünmüyor. Pandemiyle birlikte takvime dahl olarak bize hem motivasyon hem de yüksek bir heyecan veren Intercity İstanbul Park yarışlarının yerine Singapur'un geleceği düşünülüyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us