GT4 Avrupa'da Sevinç ve Hüzün Bir Arada

GT4 Avrupa'da Sevinç ve Hüzün Bir Arada

GT4 Avrupa Serisi yarışlarında ülkemiz adına yarışan Borusan Otomotiv Motorsports sezonun 6. ve son yarışı için Barselona'daydı.

GT4 Avrupa Serisi'nin 6. ve son yarışının koşulduğu İspanya'nın Barselona Pisti'nde hafta sonu yine dopdolu ve heyecanlı geçti. Ülkemiz adına Borusan Otomotiv Motorsports takımı altında yarışan Cem Bölükbaşı ve Berkay Besler ile Yağız Gedik - Hasan Tansu mücadele etti.

Cumartesi günü koşulan ilk yarışta Silver kategorisi altında başarılı bir mücadele sergileyen Cem Bölükbaşı ve Berkay Besler ikilisi podyuma çıkmayı başardı. Üçüncü olarak çıktıkları podyumda, rakiplerinin ceza puanları almasıyla birlikte ikinciliğe yükselen ikili, pazar günü koşulan ikinci yarışta ise teknik bir aksaklık sonucu yarışı tamamlayamadı.

Borusan Otomotiv Motorsports'un diğer takımı ise PRO-AM kategorisinde iyi bir mücadele ortaya koyarak yarışı yedinci olarak tamamladı. Serinin ikinci yarışı için pazar günü piste çıkan grup rakip takımın aracıyla yaşanan yakın temas sonrası oluşan hasar nedeniyle yarış dışı kaldı

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us