Yeni Acura Integra Prototip

Yeni Acura Integra Prototip

Honda'nın lüks modeller üreten markası Acura, Integra efsanesini çok yakında yollara döndürmeye hazırlanıyor. Peki Yeni Acura Integra'ya dair neler biliniyor? Detaylar haberimizde!

2023'te Yenilikler Neler?

Acura'nın lüks kompakt sınıfında piyasaya süreceği Yeni Integra, sportif tasarımının yanı sıra dört kapılı bir sedan olmasıyla da ön plana çıkıyor. Eski dönemde ILX ismiyle üretilen modelin yerine gelecek olan Integra, tasarımıyla göz dolduruyor.

Kimilerimiz lüks bir otomobil markasının SUV çağında neden bir sedan otomobili piyasaya sürmek istediğini merak edebilir. Ancak Acura markasını var eden en büyük parçalardan birinin Integra olduğunu hatırlatmamız gerekiyor.

Yeni Acura Integra standart olarak manuel vitesle gelecek. Otomatik vites ise opsiyonel şekilde sunulacak. Motor tarafında ise Yeni Honda Civic ile aynı motor seçenekleri kullanılacak.

Ayrıca Integra denildiğinde akıllara gelen Type R modelinin de Yeni Integra ile gelmesini umuyoruz.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Acura Integra'nın kaputunun altında Civic Si'dan ödünç alınan turbo beslemeli 1.5 litre hacminde dört silindirli bir motor yer alacak. Ancak Acura bu motorun beygir ve tork değerleri hakkında net bilgi paylaşmadı.

En az 200 beygir ile donatılacağını düşündüğümüz Yeni Integra, spor kullanım bir dört kapılı sedan olarak bizleri heyecanlandırmayı başarıyor. Buna ek olarak, standart olarak altı ileri manuel vites ile gelecek olan Yeni Integra'da otomatik vites opsiyonlar listesinde yer alıyor.

Ayrıca, önden çekerin tek seçenek olacağı Integra'da standart olarak sınırlı kaymalı diferansiyel gelecek.

Daha fazla bilgi ve detayı Yeni Acura Integra resmi olarak tanıtıldığında hep birlikte tekrar inceleyeceğiz.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Acura NSX Type S

Yeni Acura NSX Type S

Yeni Acura RDX

Yeni Acura RDX

Yeni Acura ILX

Yeni Acura ILX

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us