Land Rover Defender V8 Bond Edition, Bir Kutlama Niteliğinde

Land Rover Defender V8 Bond Edition, Bir Kutlama Niteliğinde

James Bond serisi 25. filmi ile vizyona girmeye hazırlanırken Land Rover birlikte çalıştıkları 38 yılı kutlamak adına filmde yer alan Defender modelinin özel bir versiyonunu çıkartıyor. Gelin V8 motorlu 5.0 litre hacminde bu otomobilin, 007 dokunuşlarıyla aldığı yeni hale bakalım.

007 Dokunuşları

Land Rover Defender geçmişten gelen bir model olması neticesinde fazlasıyla hoş renk seçenekleri sunuyordu fakat siyahın karizmatikliği modeli ayrı bir noktaya konumlandırıyor. Defender Bond Edition tamamen siyahlara bürünmüş olarak geliyor, dışarıdan görebileceğiniz iki renkli nokta bu versiyona özel olan fosfor mavisi rengi kaliperler ve arkada bulunan 007 ibaresi.

Detaylar tabii ki bu ikisiyle sınırlı değil, kapı altı aydınlatmalara yansıtılan 007 logosu ve yine kapı eşiklerinde bulunan Defender|007 ibareleri sizler iç mekana geçene kadar özel bir versiyonda olduğunuzu hatırlatıyor. Bunlar haricinde sağ marşpiyelde bulunan ve dikkatli bakılmadığında görünmeyen V8 detayı, başlı başına bir olay.

Otomobilin içine geçtiğinizde ise farklar dış mekanda olduğu kadar fazla değil, bu noktada multimedya ekranına yerleştirilen 007 vurgusu ile yetinilmiş.

Teknik Ayrıntılar

Land Rover Defender ciddi boyutlarda bir SUV ve bahsi geçen model 110 adlı 4 kapılı versiyon. Defender'a 5.0 litre hacminde 518 beygir, V8 bir ünite yerleştiren İngiliz üretici, otomobilin 0-100 hızlanmasını 5 saniyede tamamlayabilmesini sağlamış.

Genel Detaylar

Defender Bond Edition sadece 300 adetlik özel bir üretim olacak. James Bond serisinin "No Time to Die" filminde öne çıkacak olan modelin Bond'un karşısında yer alacak "kötü karakterler" tarafından kullanılacağı düşüncesindeyiz.

Otomobilin fiyatlarına baktığımızda standart Defender V8 ile ciddi bir fark görmek mümkün. Defender Bond Edition'ın 114.600 $'lık bir başlangıç fiyatı ile gelmesi bekleniyor. Standart Defender V8 ise 100.000 $'lık fiyat ile karşımıza çıkıyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Land Rover Range Rover

Yeni Land Rover Range Rover

Yeni Land Rover Defender

Yeni Land Rover Defender

Yeni Land Rover Range Rover Velar

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us