2022 BMW M3 Touring Farklı Renkler de Hayal Edildi

Geçtiğimiz Çarşamba günü tanıtımı yapılan Yeni M3 ve M4 tanıtımı ardından BMW’nin kendisi yapmasa da bu kültürü sevenlerin kendilerince yaptıkları Touring'ler akıllara gelmeye başladı. Acaba Yeni M3 Touring gelse nasıl olurdu? Bu soru dijital tasarımcı Magnus Matulat'ın da aklına gelmiş olacak ki 2022 M3 Touring'i hayal etmiş.

Lansman Renkleri Yakışmış mı?

Otomobil dünyasında yaptıkları böbrek, ızgara, tasarımı ile büyük ses getiren BMW sadece otomobil üreticilerini değil otomobil severleri de etkilemiş olmalı. Instagramda zer.o.wt olarak tanınan Magnus Matulat'da bu tasarımdan etkilenerek 2022 BMW M3 Touring'i lansman rengi olan "Isle of Man Yeşili" rengiyle hayal etmiş.

Gerçekçi bir tasarım ortaya koymak isteyen Matulat M3 Sedan tasarımı aslında hiç bozmadan uygun ölçülerle touring kasaya yerleştirmiş. Kaput, tampon, çamurluk ayarlarında hiçbir oynama yapmayan Matulat M3'ü touring formlarına ulaştırmak adına birazcık tavanı uzatmış. Tavanı uzatarak touring formuna getiren Matulat sedan versiyonun bagaj kapağı tasarımını da bozmayarak touring halin uzun bagaj kapağı tasarımına aktarmış.

Arka çamurluk ise -sürekli tekrarlayarak aynı şeyi söylesem de- touring forma geçirilmek adına biraz şişirilmiş. Renk konusuna geldiğimizde bir kısmın çok beğendiği diğer kısmınsa hiç beğenmediği böbrek tasarımının koyu renkler yardımı ile biraz daha göze hitap edecek duruma geldiğini görüyoruz.

Tasarım sanatçısı Matulat sadece Isle of Man Yeşili rengi ile sınırlı kalmayarak her renk tonunda tasarımı bize göstermeyi ihmal etmemiş.

Kaputunun altında 3.0 Litrelik Twin-Turbo sıralı altı silindirli motor bulunduran M3 Competition paketiyle birlikte 510 hp güç üretebilecek. Yani bu motoru taşıyan bir M3 Touring, Audi cephesinden RS 4'e güzel bir rakip olabilir.

Kaynak: Magnus Matulat

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni BMW i4

Yeni BMW i4

Yeni BMW XM

Yeni BMW XM

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us