Yeni Nissan Maxima

Yeni Nissan Maxima

D sınıfı bir sedan için fazlasıyla hareketli ve karizmatik duran tasarımı ve rakiplerine göre farkını ortaya koyduğu yüksek hacimli motoruyla Yeni Nissan Maxima'yı gelin yakından tanıyalım.

2022'te Yenilikler Neler?

Tam boy sedanlar içinde Amerikan pazarı için üretilen modellerin en karizmatiklerinden biri olan Yeni Nissan Maxima, tasarım ve özellikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Klasik ya da sıradan olmak istemeyenlerin birinci tercihi olan Yeni Maxima'da yolculuklarınızın bir çoğunda keyifle zaman geçireceksiniz. Buna karşın en sıkı rakipleri arasında bulunan Chrysler 300 ve Dodge Charger'ı aksine önden önden çeker olarak gelmesi ise belki de tek eksiği olabilir.

Konfor ve malzeme kalitesi konusunda Japon kimliğini konuşturan Yeni Maxima'da teknoloji ve multimedya tarafında da önemli artılar yer alıyor.

2022 yılında gelecek olan güncellemeler arasında ise bir çoğumuzun oldukça hoşuna gidecek arka koltuklarda ısıtma özelliği Platin donanım seviyesinde standart olarak sunulması yer alıyor.

Platin donanım seviyesinde bulunan diğer standart özellikler ise yağmur algılayıcılı ön cam silecekleri, elektrikli arka güneşlik perdesi, elmas kapitone dolgulu tam deri koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar ve çok daha fazla detay bulunuyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Nissan Maxima'nın kaputunun altında standart olarak 3.5 litrelik bir V-6 motor yer alıyor. Bu motordan 300 beygir güç üreten Maxima, gücüyle sizi tatmin etmeyi istiyor.

Buna karşın şanzıman tarafında kullanılan CVT otomatik vites ile birlikte spor kullanım bir otomobil olmaktan uzaklaşan Maxima, şehir içindeki performanslı sürüşlerinizde yüzünüzü güldürebilir.

Bağımsız test kuruluşları tarafından yapılan hızlanma ve yol testlerinde 0'dan 100'e 5.7 saniye gibi kısa bir sürede çıkan Maxima, Dodge Charger'ın V-6 motorlu modellerini geride bırakmayı başarıyor.

İç Mekan ve Konfor Özellikler

Maxima'nın iç mekanında kullanılan malzemelerin yumuşak dokulu olması onun bizden aldığı ilk puanı olabilir. Amerikan otomobillerinin aksine iç mekanda kullanılan yumuşak kaplama malzemeleri her zaman daha iyi ve lüks hissettirmeyi başarıyor.

Bununla birlikte araçla ilgili tüm ayarlara ve özelliklere erişebileceğiniz altı kesik direksiyon simidi oldukça şık bir detay olarak iç mekandaki yerini koruyor.

Küçük eşya gözleri ve saklama alanı konusunda da cömert davranan Yeni Nissan Maxima'da siz ve çekirdek ailenizin tüm üyeleri yolculuk boyunca konforlarından taviz vermek zorunda kalmayacaklar.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Yeni Nissan Maxima'nın ön konsolu üzerinde 8.0 inç büyüklüğünde tamamen dokunmatik bir bilgi eğlence ekranı yer alıyor. Standart olarak tüm modellerde kullanılan bu ekranın özellikleri ve kullanım kolaylığı da bizden artı puan almayı başarıyor.

Bununla birlikte ailenin genç üyelerinin Yeni Maxima ile yüksek süratlere çıkmasının önüne geçen Nissan'da bu ekran üzerinden ayarlanabilen hız sınırı ile yüksek hızlardan dolayı meydana gelebilecek kazaların da önüne geçilmiş oluyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Nissan Maxima'da sizin ve sevdiklerinizin hayatını koruyan birçok aktif ve pasif güvenlik özelliği sunuluyor. Bu özelliklerin arasındaki en dikkat çekicilerini ise önden çarpışma önleyici ile adaptif hız sabitleyiciler oluşturuyor.

Yeni Nissan Maxima'da standart olarak sunulan özellikler ise şu şekilde;

  • Otomatik acil frenleme
  • İleri çarpışma uyarısı
  • Adaptif Hız Sabitleyici

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Nissan Ariya

Yeni Nissan Ariya

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us