Yeni Audi A8 L Horch

Yeni Audi A8 L Horch

Mercedes-Maybach S Sınıfı ile direkt rakabet içinde olan A8 L Horch, lüksün sınırlarını zorlayan iç mekanı ve süper spor otomobilleri kıskandıracak performansıyla göz dolduruyor.

2022'de Yenilikler Neler?

Yeni Audi A8 L Horch, önümüzdeki ay Çin'deki Guangzhou Otomobil Fuarı'nda resmen tanıtılacak ve hemen akabinde Çin'li müşterilerle buluşacak. Ne yazık ki Yeni A8 L Horch'u Avrupa yollarında bir süre daha göremeyeceğiz.

Yalnızca Çin pazarı için üretilerek Çin'li müşterilerin zevkine sunulan Yeni A8 L Horch, Mercedes-Maybach S Sınıfı ile başa baş bir mücadele sergileyecek.

Standart bir A8'e göre uzatılmış boyu, performansı artırılmış motoru ve iç mekandaki artan lüks seviyesi ile göz dolduran Yeni A8 L Horch, farklı olmak isteyenleri kendine davet ediyor. Öyle ki, standart A8'den 130 mm daha uzayarak toplamda 5,45 metre ile gerçek bir makam otomobili hazzını yaşamanız sağlanıyor.

Bununla birlikte teknoloji tarafında da önemli değişiklikler bulunan A8 L Horch'da Dijital Matrix LED farlar ve OLED arka stop lambaları standart olarak geliyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Audi A8 L Horch'un kaputunun altında 48 Volt hafif hibrit sistemiyle birlikte çalışan 3.0 litre hacminde turbo beslemeli benzinli bir V-6 motor bulunuyor.

Hibrit sistemle birlikte toplamda 340 beygir güç üreten Yeni Audi A8 L Horch, 500 Nm değerindeki tork gücüyle performans konusunda sizi tatmin edeceğe benziyor.

Yalnızca sekiz ileri otomatik şanzıman ile satın alınabilecek Yeni A8 L Horch'da Audi'nin dört tekerden çekiş sistemi Quattro da standart olarak sunuluyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Audi A8 L Horch'un iç mekanı ilk bakışta standart bir A8'den çok da farklıymış gibi gözükmüyor. Fakat kullanılan malzemelerin kalitesi ve detayların yarattığı hoşluk sizi cezbetmeyi başarıyor.

Lüks detayların bir hayli fazla olduğu Yeni A8 L Horch'da B&O 3D stereo ses sistemi, araç içindeki her türlü kötü koku ve negatif iyonlu havayı temizlemeye yarayan özel havalandırma sistemiyle geliyor.

Buna ek olarak ön ve arka koltukların tamamında sunulan sekiz farklı derecede masaj fonksiyonu da Yeni Audi A8 L Horch'un lüks ve konfor seviyesini önemli ölçüde artırıyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Audi A8 L Horch'da sizin ve sevdiklerinizin hayatını standartların üstünde koruyan üstün güvenlik ve sürücü yardımcı özellikleri bulunuyor. Bu özelliklerin ilk sırasında her türlü hava koşulunda size üstün bir görüş deneyimi yaşatan LED Matrix farlar geliyor.

Buna ek olarak üzerinde bulunan radar ve kameralar sayesinde hemen hemen her an çevrenizde olup bitenler hakkında haberdar olabiliyorsunuz. Ayrıca, kör nokta uyarı sistemi, adaptif hız sabitleyici, 360 derece kamera sistemi ve çok daha fazlasına sahip olabileceksiniz.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us