Sekiz Yılın Ardından M-Sport Greensmith İle Yollarını Ayırdı

Sekiz Yılın Ardından M-Sport Greensmith İle Yollarını Ayırdı

Motor sporlarının toprakla, asfalta ve bol aksiyonla haşır neşir olunan hali WRC rallide de takımlar içi değişimler gündemde.

M-Sport takımının sekiz yıldır pilotluğunu yapan Gus Greensmith, geçen sekiz yılın ardından ortaklıklığa son verme kararı aldılar. Ayrılıklarının kesinleşmesinin hemen ardından ise hangi takımda yarışacağı büyük bir merak konusu olan Gus Greensmith'in Toyota ile anlaşma ihtimali masa üzerinde yatıyor.

Monte Carlo Rallisi'nde M-Sport'un üç araçla yarışa katılmasından sonra takımdaki yeri hakkında belirsizlik oluşan Gus Greensmith'in yarışın ardından yapılan basın açıklamasıyla gidişi de kesinleşmiş oldu.

2020 sezonundan WRC'ye katılan Gus Greensmith, nispeten başarısız geçen sezonlarda en fazla dördüncü olmayı başardı. Toyota ile görüştüğü konuşulan sporcunun yaptığı açıklama ise şöyle; "Birlikte geçirdiğimiz sekiz yılı hiçbir şeye değişmezdim."

"M-Sport'taki herkese sadece teşekkür edebilir ve şimdilik hoşça kalın diyebilirim. 2023 sezonunda nasıl bir program izleyeceğim zamanı geldiğinde açıklanacak."

Takımının vedası ise yine sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

"Gus, sekiz yıl önce bizimle birlikte bu spora adım attın, R1'deki ilk yarışından Puma Rally1'e kadar dünyanın en iyilerine karşı mücadele ettin."

"Bugün üzücü bir gün, Gus ve M-Sport yollarını ayırıyor. Bu bir son ya da veda değil, sadece samimi ve içten bir teşekkür. Gelecek için en iyi dileklerimizle." ifadeleri yer aldı.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us