Hamilton İçin Hedef 2023

Hamilton İçin Hedef 2023

Yeni yıla sayılı günler kalırken, tüm dünyada yeni yıla dair umutlar, heyecanlar ve beklentiler de en yoğun haliyle yaşanıyor. Hamilton'un 2023 hedefi ise başarı.

Mercedes'in ve Formula 1'in şampiyon pilotu Hamilton, kötü geçen 2022 sezonunun ardından 2023 yılı için umutlarının ve isteğinin fazla olduğunu söyledi. En son 2012 sezonunda kötü giden takımın o yıllardan bugüne kadar daha kötüsünü gördüğüne şahit olmamıştık.

Kariyerinde ise ilk defa bir sezonda zafere ulaşamayan Hamilton, yeni yıl için eski başarılı günlere döneceklerine inandıklarını söyledi. "Bu yıl herkes için çok zor geçti. Kişisel olarak, öngörülemeyen bazı zorluklarla karşılaştım, ancak şu anda bunun için inanılmaz derecede minnettarım. İnsani açıdan, içsel açıdan, önceki birçok yıldan daha fazla geliştiğimi düşünüyorum."

"Bu takımın geçmişe baktığınızda, Toto ve ben katılmadan çok öncesine dayandığını görürsünüz. Çok zor dönemlerden geçmek zorunda kaldılar. Bazı isimler 20 yılı aşkın süredir takımda çalışıyor ve gerçekten çok şey gördüler."

"Son 10 yıllık sürece bakarsak, herkes için en zor ama aynı zamanda en ödüllendirici yılın bu yıl olduğuna katılıyorum. Üstesinden gelinmesi gereken çok şey vardı ve bunu başardığımız için minnettarım. Takımın çoğu için iyi bir deneyim oldu." dedi.

"Kaydedilen ilerleme etkileyici ancak bunu yapabileceğimizi her zaman biliyordum. Eninde sonunda başaracağımızdan şüphe duymadım ancak deneme yanılma yoluyla ilerlemek zorunda kaldık çünkü çok fazla sorun vardı."

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us