Mercedes, Hatalarını Kabul Etti

Mercedes, Hatalarını Kabul Etti

Sezon başından bu yana birçok talihsiz yarış geçiren Mercedes, kimi zaman meşhur pilotlarına kimi zamansa yol ve araçlarda hatayı bulsa da, özeleştiri yapmaktan geri kalmadı.

Normal şartlarda hem otomobil piyasasında hem de Formula 1 camiasındaki başarılı yükselişiyle dikkatleri üstüne çeken Mercedes bu sezon istediği tempoyu bir türlü yakalamayı başaramadı.

Öyle ki başta Hamilton olmak üzere, takımın tüm fertleri de bu başarısızlıkta sorumlu kimse ararken, özeleştiri yine takım patronundan geldi. Konuyla ilgili yaptığı açıklama Wolff, "Aracın konseptinden ötürü ortaya çıkan sorunları görmemizi sağlayabilecek araçlardan, simülasyonlardan ve anlayıştan yoksunduk."

"Aracı aerodinamik olarak istediğimiz çerçeveye oturtamadık, aynı şekilde mekanik olarak da hiçbir zaman istediğimiz noktada değildi. Attığımız bazı adımları geri almak aylarımızı aldı."

"Kutsal Kâse'yi keşfettiğimize, her şeyi anladığımıza ve gelecek yıl harika olacağına inanmıyorum, ancak şu anda çok önemli bir dönemdeyiz: önümüzdeki bir ila iki ay boyunca gelecek yıl için ne yapılması gerektiğini anlamamız gerekiyor." diyerek henüz toparlanmak için çok geç olmadığını ifade etti.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us