Borusan Otomotiv Motorsports Nürburgrind'de Podyumda

Borusan Otomotiv Motorsports Nürburgrind'de Podyumda

GT4 Avrupa Kupası Serisi'nde başarıyla göğsümüzü kabartan Borusan Otomotiv Motorsports Hafta sonu birkez daha podyuma çıkarak kupayı kaldırdı.

Hafta sonu, GT4 Avrupa Serisi'nin Almanya Nürburgring Pisti'nde koşulan beşinci ayak yarışıyla tekrar podyuma çıkarak Borusan Otomotiv Motorsports'un yarışlardaki başarılı istikarını sürdürdü.

11 kapı numarasıyla mücadele eden Yağız Gedik ve Hasan Tansu genel klasmanın ilk yarışını yedinci olarak tamamlarken PRO-AM klasmanındaki yarışı ikinci bitirmeyi başardı.

Cem Bölükbaşı ve Berkay Besler ise başarılı mücadelelerini sürdürerek kendi klasmanları ve genel klasmandaki yarışları yedinci olarak bitirdi.

Pazar günü koşulan ikinci yarışta ise yedinci sıradan başlayan Yağız Gedik ve Hasan Tansu yarış sırasında rakip takımın aracıyla yaşanan temas sonucu araçlarında oluşan hazar nedeniyle yarış dışı kaldı.

12 kapı numarasıyla yarışan Cem Bölükbaşı ve Berkay Besler ise kendi klasmanlarında 11. sıradan başladıkları yarışı rakip oyuncunun araçlarına çarpmasına rağmen mücadeleyi bırakmayarak 9. sırada tamamlamayı başardı.

6. ayağı 7-10 Ekim tarihleri arasında koşulacak olan GT4 Avrupa Serisi'nin son yarışına İspanya ev sahipliği yapacak.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us