Porsche Supercup Son Yarışı Podyumda Noktalandı!

Porsche Supercup Son Yarışı Podyumda Noktalandı!

Milli sporcumuz Ayhancan Güven 11-12 Eylül tarihlerinde Porsche Supercup son yarışı için İtalya'nın Monza Pisti'nde yarıştı ve birkez daha bizleri gururlandırmayı başardı.

Porche Supercup turlarında sezonun 7 yarışı için İtalya'nın Monza Pisti'nde ter döken milli sporcumuz Ayhancan Güven 11 Eylül Cumartesi günü saat 11.25'te yapılan yarışta birinci olarak İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletti.

Yarışa pole pozisyonunda başlayan Güven viraj boyunda rakibi Larry ten Voorde ile olan temas sonucu ufak bir gecikme yaşasa da bu ufak kazayı en iyi şekilde telafi ederek damalı bayrağı ilk gören sporcu olmayı başardı.

Hemen ertesi gün sezonun son yarışının koşulduğu Monza Pisti'nde başarısını sürdürmek isteyen Güven, oldukça sıkı rekabet içinde geçen yarışı 3. olarak tamamladı.

Porsche Supercup yarışlarının şampiyonluğunu ise Larry ten Voorde kazandı. Böylece Voorde üst üste iki kez Porsche Supercup şampiyonluğunu elde etmiş oldu.

Porsche Supercup boyunca başarılarına başarı ekleyen Ayhancan Güven, sezonda devam eden Porsche Carrera Cup'ta yeni podyum zaferleri elde etmeye çalışacak. Milli sporcumuz Ayhancan Güven'e başarılar diliyoruz.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us