38. Kocaeli Rallisi Tüm Heyecanıyla Başlıyor!

38. Kocaeli Rallisi Tüm Heyecanıyla Başlıyor!

Türkiye'nin heyecan ve seyir zevki en yüksek rallilerinden biri olan Kocaeli Rallisi, 13-14 Kasım tarihlerinde 38'inci defa Kocaeli halkıyla birlikte olacak.

Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası kapsamında 5. yarış olacak Kocaeli Rallisi'nde ayrıca Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ile Şevki Gökerman Ralli Kupası'na da puan verilecek.

13-14 Kasım tarihlerinde koşulacak olan yarışta, sporcuları büyük bir yarış heyecanı sararken izleyiciler de seyir zevkinin heyecanını yaşayacak.

Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen yarışın ana destekçileri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yer alıyor. Bununla birlikte, Spor Toto, Evofone, Auto Club, Fora Takip, 41 Burda AVM ve Power App gibi kuruluşlar da bu yarışı destekliyor.

13 Kasım sabahı saat 11:00'de 41 Burda AVM önünden alınacak start ile birlikte yarışçılar ilk gün Kulfallı, Çakmaklar ve Toylar özel etaplarını tamamlayarak 16:30'da Ramada Plaza Hotel İzmit otoparkında günü bitirecekler.

İkinci ve son gün olan 14 Kasım Pazar sabahı, saat 10:30'da başlayacak mücadelede ekipler bu kez İsakçılar, Kulfallı, Çakmaklar, İsakçılar-2 parkurlarında yolların tozunu atacak. 2 gün sonunda toplam 304,06 km koşacakları 38. Kocaeli Rallisi, pazar saat 16:00'da 41 Burda AVM önündeki bitiş seramonisi ve ödül töreni ile sona erecek.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us