Mercedes'in Yeni Yıldızı 2024 Yeni E Serisi W214

Mercedes'in Yeni Yıldızı 2024 Yeni E Serisi W214

Mercedes-Benz'in yeni yıldızı E Serisi dün akşam görkemli bir lansman ile görücüye çıktı. Özellikle iç mekandaki çoklu ekranlar yoğun ilgi gördü.

Mercedes-Benz'in adeta klasikleşen modeli E Serisi, w214 kasa koduyla sevenlerinin karşısına çıktı. Yenilenen dış tasarım, önceki nesline göre çok daha heybetli duran Yeni E Serisi, stoplarındaki yıldız detaylarıyla efsane.

İç mekanda ise çoklu ekranlar ön plana çıkıyor. Mercedes-Benz'in son nesil işletim ve eğlence sistemi MBUX ile gelen Yeni E Serisi, bu özelliği bu özelliği opsiyonel olarak sunuyor.

Buna ek olarak, boyut konusunda da önceki nesline göre büyüyen Yeni E Serisi, aks mesafesinde 22 mm büyüyerek, bunu iç mekandaki genişliğine de yansıttı. Gerek ön koltuklar gerekse arka koltuklarla etkileyici konforda olan Yeni E Serisi göz alıcı bir ihtişama sahip.

Motor seçenekleri konusunda, 6 farklı hibrit motorla gelen Yeni E Serisi, elektrikli motorlara yenilen efsanelerin karşısında dimdik durmaya devam ediyor. Hali hazırda Avrupa'da 50 bin Euro civarından satışa sunulması beklenen Yeni Mercedes-Benz E Serisi'nin Türkiye fiyatı büyük bir merak konusu.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us