74 Bin Dolarlık Yarış Simülatörü - Aston Martin AMR-C01

Geçtiğimiz günlerde Aston Martin, Curv yarış simülatörleri markasıyla ortak bir yarış simülatörü üreteceğini açıkladı. Simülatörün tasarımı, Aston Martin yarış pilotlarından Darren Turner'ın kurucusu olduğu Curv markasına ait.

Tamamı karbon fiber malzemeden üretilen AMR-C01 yarış simülatörü, malzemesi sayesinde oldukça sağlam olduğu söyleniyor. Ayrıca bu karbon fiber malzemenin sportif bir görüntü kattığını da söyleyelim. Simülatörün ön tarafı ise Aston Martin Racing ön panjurlarını hatırlatacak şekilde tasarlanmış. Pozisyonuyla Aston Martin Valkyrie ruhunu yansıtan koltuk, aynı zamanda simülatöre bir fütürist hiperaraba hissiyatı katıyor.

Aston Martin AMR-C01'e bu karbon fiber malzemenin sportif bir görüntü kattığını da söyleyelim.

Ekipman olarak Formula 1 stilinde bir direksiyon kullanılırken vites değişimi de direksiyon üzerindeki kulakçıklar sayesinde yapılıyor. Direksiyonun ön kısmında Formula 1 araçlarından gördüğümüz elektronik kadrana da yer verilmiş. Bir hayli geniş ve kavisli bir ekran kullanılan bu simülatörde Sennheiser markasının bir kulaklığı da çıkmakta. Fakat siz bu kulaklıkları kullanmak istemezseniz simülatörde halihazırda hoparlörler de mevcut.

AMR-C01 yarış simülatörü 150 adet üretilecek ve çeşitli renk seçeneklerine sahip simülatörün vergisiz başlangıç fiyatı ise 57,500£. Vergilerle ve opsiyonlarla bu fiyatın önemli miktarda artacağını da unutmayalım.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Aston Martin Valkyrie

2021 Aston Martin Vantage

İnsafsız Güzel Aston Martin DBX ve İlk Bakış

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us