İddialı Oyuncu Kia Sorento X-Line

İddialı Oyuncu Kia Sorento X-Line

Dördüncü nesli ile adeta yırtıcı bir tasarıma bürünen Kia Sorento X-Line paketiyle daha da heyecanlı.

Son zamanlarda ciddi adımlar atan Kia, 4.nesil Sorento'yu Şubat ayında Asya için tanıtmıştı, yeni gelen bilgilerle Sorento'nun bir de X-Line versiyonu bulunucak. Selefine göre yumuşak hatlardan arınmış ve keskinleşen tasarımı ile adeta "ben buradayım" diyen araç üstüne X-Line donanımları da eklenince çok daha çekici bir hal alacağa benziyor.

İddialı Oyuncu Kia Sorento X-Line

 X-Line'a özel olarak kullanılacak Undercover Green rengi, değişen jantları ve yerden daha yüksek haliyle daha kabiliyetli bir Sorento karşımıza çıkacak.

Aracın kalbine gelecek olursak burada bize 3 seçenek sunuluyor, 2.5lt turboşarjlı 277 beygir güç ve 421nm tork üreten 1.ünite, 2.2lt 199bg güç 440nm tork üreten 2.ünite ve son olarak ülkemizde en çok satılacak olan; 44kw elektrik motorunun desteklediği 1.6lt 277bg güç 350nm tork üreten Hybrit ünite seçeneği ile karşımızda.

Jeep Grand Cherokee ve Skooda Kodiaq gibi rakiplerine göre fazlasıyla başarılı tasarımı, yüksek güçler üreten motor seçenekleriyle ülkemizdeki marka algısı da aşılırsa gayet alınabilir bir otomobil olacak gibi görünüyor. Kuzey Amerika versiyonu'nun 2021'de çıkmasıyla birlikte, yılbaşında küreselde satışa sunulması bekleniyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni Kia Niro EV

Yeni Kia Niro EV

Yeni Kia Niro

Yeni Kia Niro

Yeni Kia K5

Yeni Kia K5

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us