2021 Yeni Honda Accord

Yeni Honda Civic'in de geçtiğimiz haftalarda prototip tasarımının tanıtılmasının ardından, markanın D segmentindeki lideri, Yeni Honda Accord, Honda'nın tasarım dilinin en net hali ile artık bizlerle.

2021'de Yenilikler Neler?

Honda, Yeni Accord ve Accord Hybrid modellerini tamamen yenilenen bir tasarım ile kullanıcılara sundu. Opsiyon listesinde bulunan LED farlar, yeni alaşım jantlar ve ilk defa kullanılacak olan Solar Grey Pearl rengi ile Yeni Honda Accord oldukça karizmatik ve dikkat çekici gözüküyor.

Altı ileri manuel şanzıman Yeni Accord için tamamen kaldırıldığından tek vites seçeneği olarak sürekli değişken otomatik şanzıman (CVT) ile satın alınabilen Accord'da on vites oranlı bir şanzımana sahip olunacak.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Honda Accord, giriş seviyesinde sunduğu 192 beygir gücünde turbolu 1.5 litrelik dört silindirli motor seçeneğinin yanında üst düzey performans vadeden 10 ileri vitesli 252 beygir turbolu 2.0 litrelik dört silindirli motor bulunuyor.

İçten yanmalı motorların yanında bir de hibrit motor seçeneği bulunan Accord, elektrik ile benzinin güçlü birleşimini kullanıcılar ile buluşturuyor.

Sağlamlaştırılmış şasi ve virajlarda daha az burkulma sağlayan viraj çubukları ile performansa önem verdiği kadar güvenliğe de önem veren Yeni Honda Accord, bu büyük gövdeyi daha rahat yönlendirmenizi sağlayan hafif bir direksiyon ile sürüş zevkini de beraberinde getiriyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Honda Accord'un iç mekanı şaşırtıcı şekilde geniş ve özellikle arka koltuklardaki diz ve yaşam alanı ile Accord için şimdiye kadarki en geniş orta sınıf sedan otomobil desek abartmış olmayız.

Honda'nın iç mekan konusunda opsiyon sunmaması, özellikleriyle ilgili çoğu kararın sürücü içi verildiği anlamına geliyor. Üst pakette yer alan Touring donanımı ile ısıtmalı ve soğutmalı ön ve arka koltuklar, ve yine arka koltukta seyahat edenler için eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan, ön koltukların arkasına yerleştirilmiş multimedya ekranları ile oldukça zenginleştirilmiş hizmetler sunuluyor.

Bilgi Eğlence ve Bağlantılar

Tüm modellerde standart olarak sunulan dokunmatik bilgi-eğlence sistemi ve 8.0 inç dokunmatik ekran ile Yeni Honda Accord farkını ilk bakışta ortaya koyuyor. Bu dokunmatik ekran ile birlikte sunulan Bluetooth ve USB bağlantısının yanında Apple CarPlay ve Android Auto özellikleri de standart olarak sunulan donanımlar arasında yer alıyor.

Müzik dinlemeyi daha zevkli hale getiren hoparlör sisteminde ise aynı bonkör davranış sergilemeyen Yeni Honda Accord'da dört veya sekiz adet hoparlör sistemi sunuluyor.

Güvenlik ve Sürücü Yardımı Özellikleri

Yeni Honda Accord da, tıpkı diğer Honda modellerinde olduğu gibi güvenlik ve teknolojiye büyük önem veriyor. Uluslarası test kurumları tarafından üstün güvenlik sertifikası bulunan Yeni Accord'da, Kör Nokta İzleme, Arka Çarpraz Trafik Uyarısı ve park sensörlerinin yanında standart olarak;

  • Standart otomatik acil frenleme
  • Standart şerit tutma yardımı
  • Standart uyarlanabilir hız sabitleyici

hizmetleri sunuluyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us