Yeni Hyundai i30 N Resmi Olarak Tanıtıldı

Hyundai sıkıcı ve standart marka imajından kurtulmak adına son yıllarda N modelleri üretmeye başlamıştı, bu serinin son örneklerinden; makyajlı i30 N karşımızda.

Koreli üretici Hyundai, sorunsuz ve basit ama sıkıcı araçlar üretmesi ile bilinen bir marka, marka bu imajdan kurtulmak ve farklı müşteri kitlelerine hitap etmek için son yıllarda N modelleri üretiyor. N, Hyundai markasını agresif yüzünü yani performans modellerini temsil ediyor.

Marka, i30 modelini yılın ilk çeyreğinde güncellemiş ve yeni tasarımıyla görücüye çıkarmıştı, beklenen haber sonunda geldi ve modelin "N" takılı versiyonu da ortaya çıktı. Makyajlı i30 N'de hem tasarımsal hem de teknik farklar mevcut.

Tasarım detaylarında; genişletilmiş ızgara, daha agresif led gündüz farları, günümüze uyarlanan stopları, ve yeniden tasarlanan hava girişleri dikkat çekiyor.

Teknik bakımdan; araç aynı 2.0lt üniteyi kullanmaya devam ederken, yeni bir seçenek; 8 kademeli otomatik şanzıman gelmiş, bu detay aracı 0.2 saniye daha hızlandırarak İ30 N'in 0-100 değerini 5.9 saniye yapıyor bu şanzımanla araç 275bg güç ve 392nm tork üretirken, bir diğer seçenek olan 6 ileri manuel şanzımana yönelirseniz aracın değerleri 245bg güç ve 353nm tork olarak güncelleniyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Agresif Sedan Hyundai Elantra N

Agresif Sedan Hyundai Elantra N

Yeni Hyundai Palisade

Yeni Hyundai Palisade

Hyundai Ioniq 6 Ertelendi

Hyundai Ioniq 6 Ertelendi

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us