Makyajlanan Seat Ibiza Tanıtıldı!

Makyajlanan Seat Ibiza Tanıtıldı!

Seat, yeni modellerini yavaş yavaş pazara entegre ediyor. Makyaj kısmında ise en son makyajlanan Arona'dan sonra sıra B segmentinde hareketlilik yaratmak için Ibiza'ya geldi. 2021 yılının üçüncü çeyreğinde, makyajlanan Arona ve Ibiza'nın üretimine başlanacak. Geniş motor seçenekleri ve yenilenen teknolojik özellikleriyle işte makyajlı Ibiza!

Ibiza'nın renk cümbüşüne iki yeni renk daha ekleniyor. Asphalt Blue ve Sapphire Blue gibi renk seçenekleriyle renklenen Ibiza, yeni kasasından önce renkli bir kişilik olacağının sinyallerini veriyor.

Bizleri en çok sevindiren haber ise artık Ibiza'nın tüm versiyonlarında LED far grupları mevcut. Buna ek olarak 17 inç boyutunda iki ve 18 inç boyutunda bir yeni jant tasarımları kataloğa eklenmiş. Seat yeni modellerinde model ismini el yazısı fontuyla yazma hamlesine gidiyor ve bu olaya Ibiza da dahil olmuş. Bagaj kapağının ortasına el yazısı fontlu model ismi yerleştirilmiş.

En radikal değişim iç mekanda yaşanıyor! Renkli bir kişiliğe sahip olacağının habercisini veren Ibiza, iç mekanda birçok renkli ayrıntıya sahip. 8,25 inçlik multimedya ekranı opsiyon olarak 9,2 inç boyutlarına da çıkabiliyor. 10,25 inçlik dijital gösterge paneli de yenilenen direksiyonun arkasında yerini koruyor. Yuvarlatılan hava menfezleri ve çevresindeki renk detayları aracın eğlenceli kişiliğini ortaya koyuyor.

İç mekanda elinizin değdiği her yerdeki malzeme kalitesini artırırken koltuklara da el atan Seat, FR ve Xcellence paketlerinde Nappa deri döşemeli koltuklara yer veriyor.

Çok geniş bir motor yelpazesine sahip olan Ibiza ülkemize bilinen üç silindirli 1.0 L'lik turbo motorunun bir başka varyantıyla geliyor. İlk olarak 1.0 TSI motor 95 beygir güç ve 175 Nm tork değerlerine sahip. Bunun yanı sıra 110 beygir güç ve 200 Nm tork üreten versiyonu da satışta. Dört silindirli 1.5 litrelik TSI motor 150 beygir güç ve 250 Nm tork üretecek. Bu motorlar DSG şanzımanla desteklenecek.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us