Yeni Ford Explorer 2023

Yeni Ford Explorer 2023

Ford, satıldığı ülkelerde çok beğenilen çok satan SUV modelin 2023 yılına ait yeni versiyonunu görücüye çıkardı.

Ford denildiğinde akıllara büyük boy SUV modelleri gelir. Sağlam oluşları, karakteristik duruşları ve üstün teknolojileriyle Ford modelleri her dönemin efsanesi olmayı başarır. SUV modelleri içerisindeki en iddialı modeli Explorer ise 2023 yılında yenilendi.

Yeni gelen özelliklerin birçoğunun teknoloji kısmında yaşandığı 2023 Explorer'da, iç mekanda bulunan 27 inç büyüklüğündeki devasa ekran bir hayli etkileyici. Bu modelin devasa SUV ve otomobilleri en az Amerikalılar kadar çok seven Çin'de satacak olan Ford, geniş ızgaralar, alüminyum kaplamalar ve LED farlarla çok etkileyici.

Bir de buna 21 inç büyüklüğünde devasa jantlar da eklenince Yeni Ford Explorer rakipleri arasından sıyrılmayı başarıyor.

Arka tasarımda ise o sert duruşunu devam ettiren Ford, büyükçe yazan Explorer yazısını bagajın merkezinde konumlandırmış. Buna ek olarak, devasa LED stoplar da arka tarafın dikkat çeken detayları arasında bulunuyor.

Henüz Avrupa'da satışa sunulup sunulmayacağı bilinmeyen Yeni Ford Explorer'i merakla bekliyoruz. Umarız Ford bizi bu güzellikten mahrum bırakmaz.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us