F2 2023'te Son Koltuk Daruvala'nın

F2 2023'te Son Koltuk Daruvala'nın

2023 Formula 2 sezonunun başlamasına çok az bir süre kala kalan son koltuk da sahibini buldu. Jehan Daruvala, MP Motorsport takımıyla yarışına devam edecek.

2023 Formula 2 sezonu tüm heyecanıyla başlamasına az bir süre kala gridde yer alacak takımlar ve yarışçılar da birer birer belli oluyordu. Sezonun başlamasına 3 haftadan daha az bir süre kala Jehan Daruvala MP Motorsport takımında mücadele etmeye başlayacak.

Takım arkadaşı ise Dennis Hauger olacak. 24 yaşında genç bir yarışçı olan Jehan, bugüne kadar Formula 2'de toplam dört galibiyet aldı. Buna 15 podyum da dahil.

2023 ile birlikte Red Bull programına dahil olan Daruvala, "FIA Formula 2'ye geri döndüğüm için gerçekten çok mutluyum ve MP Motorsport ile birlikte çalışabilmek bunu daha da özel kılıyor."

"Geçen yıl MP'nin istikrarlı şekilde ön tarafta mücadele edebilmesi beni epey şaşırmıştım. 2023'te bundan ben de faydalanmayı umuyorum!"

"Dennis ile sahip olduğumuz hız ve deneyimin, MP'nin bir kez daha galibiyet için mücadele etmesine yardım edeceğine eminim."

"Sezon sonrası testinde takımla birlikte çalışmaktan gerçekten keyif aldım ve hem 2023 testlerini hem de yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum." dedi

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us