Hyundai Tucson, İstanbul Boğazı Semalarında Tanıtıldı!

Hyundai Tucson, İstanbul Boğazı Semalarında Tanıtıldı!

Türkiye'de satışa sunulan iddialı SUV Tucson, halkı marjinal şekilde karşıladı. Fantastik tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Tucson, Hyundai bayilerinde incelenmeyi bekliyor!

Hyundai Asssan, Türkiye'de satışa sunulan Yeni Tucson'u 100 kişilik ekip ve 580 drone ile İstanbul semalarında tanıttı. Boğaz ve kız kulesi manzarasıyla bütünleşen bu şov, markanın yenilenme sürecini dinamik şekilde ilerlettiğini bizlere gösterdi. İşlerin iyice kızıştığı otomobil pazarında, bu tür alışılmışın dışında yapılan etkinlikler markanın imajını halkın gözünde iyice büyütüyor.

10 dakika süren bu şovda Yeni Tucson'un ön, arka görünüşleri, silüeti, Hyundai logosu ve Tucson yazısı yer aldı. Bu şovun üzerine Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel şu sözleri söyledi:

Drone şov ile Yeni Tucson modelimizin ne kadar farklı ve ayrıcalıklı olduğunu vurgulamak istedik. İstanbul Boğazı’nda Yeni Tucson’un aydınlatma teknolojisini ve üstün özelliklerini tüm Türkiye’ye farklı bir şov ile göstermek en büyük arzumuzdu. Çünkü, Tucson gerek geçmişi gerek ifade ettikleri gerekse fark yaratan tasarımıyla markamız için çok önemli bir yere sahip.

Hyundai olarak arazi araçları konusunda 30 yıldan fazla bir deneyime sahibiz. İlk nesil Tucson’u 2004 yılında Türkiye’de satışa sunduğumuzdan bugüne en beğenilen SUV modellerden biri oldu ve Türk tüketicisinin gönlünde taht kurdu. Tucson, her yeni modeliyle hep fark yaratan bir otomobil oldu. İşte biz de bu yüzden Yeni Tucson’la yeniyi yeniden tanımlıyoruz; hem teknolojide hem yol arkadaşlığında, hem de yarattığı benzersiz deneyimle.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Agresif Sedan Hyundai Elantra N

Agresif Sedan Hyundai Elantra N

Yeni Hyundai Palisade

Yeni Hyundai Palisade

Hyundai Ioniq 6 Ertelendi

Hyundai Ioniq 6 Ertelendi

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us