Mercedes-Benz T-Class Kamuflajlarıyla Görüntülendi

Mercedes-Benz lüks otomobillerde olduğu kadar ticari araç segmentinde de gayet iddialı ve başarılı. Marka LCV (hafif ticari) sınıfındaki temsilcisi olan T-Class'ı 2022'de piyasaya sürecek. Halka açık Avrupa yollarında kamuflajlarıyla birlikte test edilirken görüntülenen T-Class artık çok daha yenilikçi...

Yazının başında belirtmekte fayda var, T-Class da selefi MK1 Citan'da olduğu gibi Renault Kangoo altyapısı kullanıyor. Bu durum araçta Fransa plakası olması ve tasarım benzerliği konularını da aydınlatıyor.

Mercedes-Benz LCV segmentini tıpkı Renault Kangoo ve Express'de olduğu gibi ikiye bölecek. T-Class bireysel kullanıma daha uygun konfor donanımları sunarken, Citan modeli işletmelere yönelik daha ekonomik bir model olacak.

Tasarımda; yenilenen LED teknolojili aydınlatma grubu aracı günümüz dünyasına daha yakın, teknolojik bir görüntüye kavuşturmuş. Ayrıca eklenen alaşım jantlar modele premium bir hava katmış. İç tasarım konusunda henüz bir görsel bulunmasa da ben Kangoo'dan farklı ya da çok uzak olacağını zannetmiyorum.

Modelin motor seçeneklerinin ne olacağı daha kesin olarak belli değil. Fakat T-Class, Renault kardeşinde olduğu gibi, ilerisi için elektrikli olarak satın alınabilecek.

Mercedes-Benz, Citan modelini 2021 yılının ikinci yarısında lanse edecek. Sonraki süreçte de aracın daha prestijli versiyonu olan T-Class sahneye çıkacak...

Ayrıca yeni nesil T-Class için, Mercedes-Benz ürünü olduğunu hissettireceği, özellikle vurgulanmış. Marka önceki nesil Citan'da aracın neredeyse birebir Kangoo olmasından dolayı çok başarılı olamamıştı. T-Class söylendiği gibi bir kalite farkı yaratırsa özellikle başta Caddy olmak üzere birçok hafif ticariden müşteri çalabilir.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us