Hyundai Kona N Kamuflajsız Yakalandı

Hyundai Kona N Kamuflajsız Yakalandı

Hyundai'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı Kona N, sonunda kamuflajsız olarak kameralara yansıdı. Tanıtım için çekim yapıldığını tahmin ettiğimiz sırada casus fotoğrafçıların objektifine giren otomobilin, teaser görüntüleri zaten yayınlanmıştı fakat canlı olarak görmek neredeyse motor hariç her şeyin netleşmesine sebep oldu...

Kona N'in Farkları Neler?

Kona N'in diğer Kona modellerinden tasarımsal olarak en belirgin farkları ön yüzde, değişen tampon sayesinde otomobil çok daha hırçın bir görüntüye kavuşuyor. Tampon haricinde arkaya gelen spoiler, N modellerine özel olan üçgen reflektör, özel jantlar ve kırmızı siyah detaylar N'i diğer Kona'lardan ayıran ana unsurlar.

Kona N Yakında Tanıtılacak

Kona N gerek teaser görüntüler gerek pist videoları ile uzun süredir bekleniyor. Son yakalanan görüntülerde, Kona N'in bir kamera aracı tarafından takip edilmesini ve içeride bulunan pilotun kask takmasını göz önüne aldığımızda içerisinde aksiyon sahneleri bulunduran bir Kona N tanıtımı çekiliyor.

Çekimler sırasında casus fotoğrafçıları gören çekim ekibi otomobili gözükmemesi için kapamaya çalışmış olsalar da bir miktar geç kalmışlar gibi görünüyor.

Kona N Hangi Motorlarla Gelecek?

Hyundai, Kona N'de yer alacak ünite hakkında net bir açıklama yapmadı, bu sebeple varsayımlar üzerinden yorumluyoruz. Tahminlere göre otomobilde 2.0 litre hacminde, 280 beygir güç ve 390 Nm tork üreten, 4 silindirli bir ünite bulunacak. Bu üniteye 8 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanın eşlik etmesi bekleniyor. Aynı zamanda Hyundai Kona N, 4 tekerden tahrikli şekilde gelecek.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Agresif Sedan Hyundai Elantra N

Agresif Sedan Hyundai Elantra N

Yeni Hyundai Palisade

Yeni Hyundai Palisade

Hyundai Ioniq 6 Ertelendi

Hyundai Ioniq 6 Ertelendi

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us