Russell, Hamilton'u Geçiyor!

Russell, Hamilton'u Geçiyor!

Formula 1'de sezonun sonuna doğru yaklaşırken, Hamilton'un düşen performansını takım arkadaşı Russell güzel bir ivmeyle kapatıyor.

Öyle ki, Mercedes Formula 1 takımının teknik direktörü Mike Elliot, bu gelişmeler üzerine yaptığı açıklamada Russell'in başarısının tüm takımı bir hayli mutlu ettiğini paylaştı. Kariyerine ilk kez Mercedes takımında genç sürücü programı sayesinde giriş yapan Russell, 2017 yılından bu yana takım içindeki yükselişini sürdürüyor.

Belki de kariyerinin en büyük şansını yakaladığı, 2020 Sakhir GP'sinde Lewis Hamilton'un Covid olmasının ardındna çıktığı pistte yaşadığı talihsiz pit stop tecrübesi sonrasında bu şansı daiyi değerlendirememişti.

Fakat son dönemde Hamilton'un düşen performansının aksine yükselen başarı ivmesi sayesinde dikkatleri üzerine çeken Russell için takımın teknik direktörünün yaptığı açıklamda; "Yarış pilotlarının saldırgan olmasını bekliyorsunuz, sonuçta belirli bir kariyer süreleri var ve kazanmak istiyorlar."

"George'u aşırı saldırgan olarak tanımlamazdım, bence takımla gerçekten çok iyi çalışıyor. Ama asıl güzel olan şey onun gelişimini görmek."

"Sonuçta yedi kez Dünya Şampiyonu olan birinin yanına geliyorsunuz ve takıma katkı sağlayabilmek başlangıçta zor olmalı."

"George'un takımda büyük bir rolü var ve bence gerçekten iyi bir iş çıkarıyor." dedi.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us