Royal Teos Ege Rallisi Başlıyor!

Royal Teos Ege Rallisi Başlıyor!

Motor sporları adına önemli rallilerden biri olan Ege Rallisi'nde Royal Teos Ege Rallisi tğm tozu dumanı ve heyecanıyla başlıyor.

Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası 5. ayağı olan 2022 Royal Teos Ege Rallisi, bu hafta sonu gerçekleştirilecek. 31. kez Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından gerçekleştirilecek olan ralli, 15-16 Ekim tarihlerinde denizi, yeşili ve harika doğasıyla ünlü Ege'de izleyicilerin karşısında olacak.

Seferihisar'da başlayacak olan Ralli Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa Berkem Motors ve Williams High Performans Car Care, Seferihisar Belediyesi, Teos Marina sponsorluğunda geçecek. Bunlara ek olarak İzmir Valiliği, Seferihisar Kaymakamlığı, Menderes Kaymakamlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi de etkinliğe katkı veren kurumlar arasında bulunuyor.

15 Ekim Cumartesi günü 11:00'de başlayacak olan rallide, ralliye ismini de veren Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa otelinin önünde seremonik başlangıç gerçekleştirilecek.

İkinci gün ise saat 16:00'da Sığacık'ta yer alan Teos Marina'da bitiş çizgisiyle ralli sona erecek. Heyecan seviyesinin üst düzeyde olduğu yarışta tüm sporculara başarılar diliyoruz.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Formula 1 | 2020 Bahreyn GP Raporu

Formula 1 Türkiye Seyircisiz Yapılacak!

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us