Yeni Ford Bronco Raptor

Yeni Ford Bronco Raptor

Zorlu arazi koşullarından hoşlanıyor, hem yollarda hem de kayaların arasında kendinize olan güveninizi test edebilmek istiyorsanız Yeni Bronco Raptor tam size göre. Yeni Ford Bronco Raptor'a dair her şey haberimizde!

2022'de Yenilikler Neler?

Yeni Ford Bronco Raptor, sahip olduğu çekici tasarımı, performansından haber veren motor sesi ve daha birçoğuyla otomobil severlerin radarında kendine yer buluyor. Temelde, Ford'un son derece ilgi gören kamyoneti F-150 ile aynı platform üzerinde üretilen Yeni Bronco Raptor'da birçok ortak parça kullanılıyor.

400 beygirden fazla güç üreten motoruyla sadece zorlu arazilerde değil, daha düz yollarda da aynı yüksek performansı sergileyen Yeni Bronco Raptor'da 37 inçlik lastiklerle dosta güven düşmana korku salınıyor.

Büyük tekerlerinin yanı sıra devasa çamurlukları ve kehribar rengi farlarıyla sıradan modellere göre farkını ortaya koyan Bronco Raptor ile siz de farklı olabilirsiniz.

470 beygir güç üreten Jeep Wrangler Rubicon 392 ile direkt rakip olan Yeni Bronco Raptor'un sürüş dinamikleri ve konfor seviyesi konusundaki karşılaştırmasını da en kısa zamanda öğrenmek istiyoruz.

Motor, Şanzıman ve Performans

Yeni Ford Bronco Raptor'un kaputunun altında 400 beygirden biraz daha fazla güç üreten bir V-6 motor yer alıyor. 3.0 litre hacmindeki bu motoru yalnızca 10 ileri otomatik vites ile yönetebileceksiniz.

Buna ek olarak, Yeni Ford Bronco Raptor'da dört tekerden çekiş sistemi de standart olarak geliyor. Süspansiyon sistemi de gücü ve performansına göre düzenlenmiş olan Yeni Bronco Raptor'da bu süspansiyonları yol ile birleştiren 37 inç BFGoodrich K02 arazi lastikleri standart olarak geliyor.

İç Mekan ve Konfor Öğeleri

Yeni Ford Bronco Raptor'un iç mekanı dış taraftakinin aksine standart özelliklere sahip Bronco ile aynı tasarımı paylaşıyor. Bu standart özellikler arasında kauçuk zemin, deniz seviyesinde daha sağlam bir sürüş gerçekleştirmek adına vinil kaplamalar ve çok daha fazlası geliyor.

Daha lüks bir kabin isteyenleri de unutmayan Ford, Yeni Bronco Raptor'da deri döşeme koltuk takımlarını da opsiyonlar listesine ekliyor. Buna ek olarak, soğuk kış günlerinde dört kapısıyla sürülebileceği yazın sıcağında araziyle olan iletişimi daha iyi artıran sökülen kapılar da Yeni Bronco Raptor'u farklı kılıyor.

Bilgi Eğlence ve Bağlantı

Yeni Ford Bronco Raptor'un ön konsolu üzerinde standart olarak gelen 12.0 inç büyüklüğünde bir dokunmatik multimedya ekranı yer alıyor. Ford'un son nesil işletim sistemi Sync 4 ile gelen bu ekranın kullanımı oldukça basit.

Bununla birlikte, Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özelliklerine de bu ekrandan kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Güvenlik ve Sürücü Yardımcı Özellikleri

Yeni Bronco Raptor'un üzerinde sizin ve sevdiklerinizin hayatını koruyan birçok aktif ve pasif güvenlik özellikleri bulunuyor. Bu özelliklerin en başında ise dağ yollarında daha iyi denge sağlayıp devrilmesini önleyen sistemler geliyor.

Yeni Bronco Raptor'da standart olarak sunulan güvenlik özellikleri ise şu şekilde;

  • Ön çarpışma uyarısı ve otomatik acil frenleme
  • Şeritten ayrılma uyarısı ve şeritte kalma yardımı
  • Kör nokta izleme ve arka çapraz trafik uyarısı

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Audi RSQ8 ABT’lendi

Tüm Detayları ile Yeni Audi S3 Sedan ve S3 Sportback

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us