Makyajlı BMW X3 ve iX3 Detaylı Olarak Sızdırıldı

BMW'nin D segmentindeki SUV modeli X3 ve elektrikli versiyonu iX3 2022 yılı için makyajlanacak. Haziran ayı içerisinde tanıtılacak olan model Çin'den gelen görseller ile lansmandan çok daha erken ortaya çıktı.

Dış Tasarım Detayları

Ortaya çıkan görsellerde dış tasarım detaylarının tümünü farklı paketlerdeki değişimler dahilinde bulmak mümkün. Görsellerde gördüğümüz X3 ve iX3 ise M Sport paketi ile karşımızda.

Makyaj ile birlikte otomobilde değişen far tasarımı daha ince formu ile sportif algıyı yükseltiyor. Stop grubunda G20 modeli ile başlayan karartma trendi X3 ve iX3'e de aktarılıyor. Değişen böbrek yapısı ortadan birleşik bir forma kavuşarak ailenin diğer üyeleri ile uyum sağlanması hedefleniyor. Daha agresif hale getirilen ön tamponda yaratılan sportif algı arka tamponda büyütülen egzoz çıkışları ile desteklenirken, difüzörde bulunan sahte hava çıkışları plastik israfına yol açıyor.

iX3 için özel bir parantez açmakta fayda var, standart modellerde hali hazırda büyüyen ön böbrekler elektrikli modellerde tamamen kapatılınca gerçekten komik bir görüntüye yol açıyor. Çoğu kişi tarafından güneş gözlüğüne benzetilen ön panjurlar elektriğe geçişte BMW'yi eğlence konusu yapacak tasarımsal bir detay olacak.

Farklı paketlerde çerçevesinin rengini değiştirebildiğimiz "güneş gözlükleri" ortaya çıkan tablolarda detaylı bir şekilde görünüyor. Bunun haricinde iX3'de gereksiz olduğu için ortadan kalkan egzozların, kendisi gitmiş fakat yerleri muhafaza edilmiş. İstenildiği taktirde mavi olarak tercih edilebilen bu detaya anlam vermek epey zor.

Ortaya Çıkmayan Detaylar da Var

Modelin sadece dış tasarımı ve dış konfigürasyon seçenekleri ortaya çıktı, fakat yapılan makyajın daha detaylı olması bekleniyor. İç mekanda iDrive 8 bilgi eğlence sistemi beklentileri ve motorlar konusunda netleşmiş bir bilgi yok. Yakın zamanda bir sızıntı olmadığı sürece haziran ayını beklemeye devam edeceğiz...

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

Yeni BMW i4

Yeni BMW i4

Yeni BMW XM

Yeni BMW XM

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us