Mercedes-AMG One Casus Kameralara Yakalanıyor

Mercedes-AMG One Casus Kameralara Yakalanıyor

Tanıtılmasından itibaren bulunduğumuz dönemin ve ileriki devirlerin en nadide parçalarından biri olacak olan Mercedes-AMG One, casuslar tarafından fotoğraflanmaya devam ediyor. Kamuflajlarından büyük oranda soyutlanmış olan model, her görüşümüzde heyecan oranımızı artırıyor.

Mercedes-AMG One, Formula 1 teknolojisinin yol tasviri olarak karşımıza çıkıyor, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından olan Formula'nın en önemli katılımcılarından olan Mercedes-AMG, pist otomobillerindeki teknolojik birikimini ve ünitelerini bahsi geçen modele aktarıyor.

1.6 litre V6 ünitesi ve dört adet elektrik motoru ile 1.000 beygir seviyesinde güç çıkışı sağlayabilen Mercedes-AMG One, içten yanmalıdan elektriğe geçişin en hızlı şekilde ilerlediği bu dönemde, hibrit motorlu modellerin en önemli ve değerli örneklerinden biri olmak için geliyor.

275 adetlik sınırlı üretim ile karşımıza çıkacak olan bu otomobilin bütün örnekleri satın alınmış durumda. Bu nadide parçaya sahip olma şerefine nail olacak kişilerin arasında Türkiye'den bildiğimiz isimler de yer alıyor. Bahsettiğimiz 275 otomobil 2022 yılında teslim edilmeye başlanacak.

Biri yoğun biri hafif olmak üzere karşımıza çıkan iki kamuflajlı örnek, modelin son halini neredeyse tamamen görmemize olanak sağlıyor. Ön ve arka profilde hiç kamuflaj kullanmayan Alman üretici, modelin yan hatları haricinde her şeyi sunuyor.

Saklanan bölümleri incelemek istediğinizde de markalar ile yaptıkları iş birlikleri neticesinde modellerini tescilli olarak kullanan Forza Horizon serisini incelemeniz yeterli olacaktır. Serinin yeni üyesi olarak konumlanan Forza Horizon 5'de başında karşımıza çıkan model, oyuna hızlı bir giriş yapmanızı sağlıyor.

Comments powered by CComment

Author's Articles

Related Articles

YouTube | Sertaç KEMİKSİZ

Every week, new videos on interesting topics are with you on our YouTube channel.

Meet The Team

Newsletter

Subscribe to our newsletter to never miss any new car news.

Get inspired every week

Follow us